• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Zolder verbouwen tot kantoor

Altijd al een kantoor op zolder willen hebben? Als je veel thuis werkt of ZZP’er bent, is dat natuurlijk ideaal. Helemaal als de overige kamers al bezet zijn door jouw kinderen en natuurlijk je eigen slaapkamer. De zolderkamer ombouwen tot kantoor is daarom een goede optie. Heb je te weinig ruimte op zolder? Denk er dan eens aan om een dakkapel of nokverhoging te plaatsen. Hiermee creëer je veel extra ruimte. En krijg je ook veel daglicht binnen. De perfecte plek dus voor jouw kantoor of studeerkamer.

Voordelen nokverhoging

  • Meer ruimte om kantoor te maken;
  • Woningwaarde stijgt;
  • Veel meer lichtinval op zolderkamer;
  • Diverse materialen verkrijgbaar;
  • Ook als kant-en-klare prefab te plaatsen.

Kosten kantoor op zolder met verhoogde nok

De kosten voor zo’n verbouwing hangen af van verschillende factoren. Een dakconstructie is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. En ook de afwerking van het geheel is van invloed op de prijs. Laat je de nokverhoging bijvoorbeeld casco plaatsen of laat je het volledig afwerken? Ook het materiaal speelt een rol in het bepalen van de totale kostprijs. Omdat aannemers verschillen in prijs, is het verstandig om offertes aan te vragen van meerdere bedrijven. Via Nokverhoging krijg je met één aanvraag, maximaal vijf nokverhoging-offertes. Snel en heel eenvoudig.

Tip: benieuwd wat de verhoogde nok ongeveer kost? Bekijk de indicatieve kosten voor de nokverhoging.

Eenzijdige of dubbele nokverhoging voor kantoor op zolder

Met een dakverhoging op zolder krijg je veel meer ruimte op zolder. Naast een zolderkantoor, kun je ook jouw slaapkamer verplaatsen naar zolder. Of wat te denken van een badkamer op zolder. De ruimte vergroten kan met een eenzijdige nokverhoging of dubbele nokverhoging. Zo kun je de constructie kiezen die het best bij jouw budget en wensen past voor de nieuwe werkkamer.

Tip: heeft jouw woning een plat dak? Dan is een dakopbouw de beste dakconstructie. Hiermee krijg je een compleet extra verdieping. Een gloednieuw kantoor op zolder!

Vergelijk aannemers en prijzen

De zolder verbouwen is een flinke investering. Daarom is het belangrijk dat je verschillende aannemers goed vergelijkt. In het netwerk van Nokverhoging.nl zitten betrouwbare bedrijven die actief zijn in jouw regio. Met één offerte-aanvraag ontvang jij maximaal vijf prijsopgaven. Na de aanvraag zie je direct welke bedrijven jou gaan mailen of bellen. Jij hoeft de specialisten alleen nog maar te vergelijken en de beste deal te kiezen.

Bouwvergunning noodzakelijk voor verbouwing?

Voor een nokverhoging heb je een vergunning nodig. Deze vraag je aan bij de gemeente. Ga je een dakkapel plaatsen? In sommige gevallen kun je dat zonder vergunning doen. De prijs voor een omgevingsvergunning verschilt per gemeente.

Laagste prijs voor nokverhoging vinden?

Gratis offertes voor de laagste prijs nokverhoging

Jij bespaart veel zoekwerk door via Nokverhoging.nl gratis offertes aan te vragen. Met één simpele aanvraag, krijg jij maximaal vijf prijsoffertes. Van regionale bouwbedrijven die wij op basis van jouw opdracht aan jou koppelen. De nokverhoging-specialisten nemen binnen een dag telefonisch of per mail contact met je op.

Vrijblijvende afspraak maken met aannemer

De experts maken meteen een afspraak om bij je langs te komen. Geheel vrijblijvend. Bij je thuis berekenen zij de exacte prijs en geven ze je gericht advies. Jij krijgt gelijk een helder beeld van de aannemers. Belangrijk voor een zo goed mogelijke vergelijking.

Vergelijk slim en kies de beste deal

Wanneer je alle offertes hebt, begin je met vergelijken. Kijk goed naar de kwaliteit en de prijs die de aannemer biedt. Door de offertes naast elkaar te leggen, zie je snel welk bedrijf de beste deal heeft. Jij vindt hierdoor de laagste prijs voor de beste kwaliteit nokverhoging en het maken van het kantoor op zolder. Bespaar tot wel 45% en vraag de gratis nokverhoging-offertes online aan. En start met slim vergelijken!