• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Badkamer op zolder met nokverhoging

zolder verbouwen tot badkamer

Wil jij graag een badkamer op zolder? Bijvoorbeeld als tweede badkamer of voor het verplaatsen van de badkamer naar de slaapkamer op zolder. Dat is mogelijk! Kijk wel goed of er voldoende ruimte is voor het bad of de douche. Voor meer ruimte kun je een dakkapel of nokverhoging laten plaatsen. De badkamer onder een schuin dak zorgt voor een uniek effect. Heb je een plat dak? Dan kun je met een dakopbouw een extra verdieping laten plaatsen.

Tip: voor inspiratie en ideeën voor de nieuwe badkamer kun je veel foto’s vinden op Pinterest.

Voordelen zolder verbouwen met verhoogde nok

  • Meer comfort in jouw woning;
  • Zorgt voor meerwaarde huis;
  • Grote of kleine badkamer mogelijk;
  • Verschillende materialen dakconstructie verkrijgbaar.

Kosten badkamer op zolder

De kosten voor de zolderverbouwing hangen af van verschillende factoren. Onder andere de afmetingen, de materiaalkeuze voor de dakconstructie die je laat plaatsen. Daarnaast komen de kosten voor de afwerking van de badkamer er ook bovenop. Zoals het aanleggen van waterleidingen en elektriciteitskabels. Wat kost een badkamer op zolder ongeveer met een nokverhoging? Bekijk hiervoor de indicatieve kosten voor een nokverhoging inclusief afwerking.

Vergelijk prijzen van regionale specialisten

Exacte kosten voor een badkamer op zolder en het verhogen van de nok weten? Dan is het verstandig om nokverhoging-offertes aan te vragen van aannemers. Dat doe je via Nokverhoging.nl heel eenvoudig. En jij ontvangt maximaal vijf prijsoffertes van verschillende bouwbedrijven. Zo krijg jij precieze prijzen en vergelijk jij experts voor de beste deal. Je bespaart ook tijd en geld. Daarnaast zijn de offertes via Nokverhoging.nl gratis en vrijblijvend.

Soort nokverhoging: enkel of dubbel?

De badkamer op zolder maken kan zo groot als jij maar wilt. Een kleine badkamer kan bijvoorbeeld met een eenzijdige nokverhoging. Maar voor nog meer ruimte kun je ook een dubbele nokverhoging laten plaatsen. Ideaal als je ook nog de slaapkamer op zolder wilt bouwen.

Tip: als je kiest voor een grote verbouwing, is het zelfs mogelijk om een sauna of bubbelbad te laten plaatsen.

Waarde van woning stijgt

Door een verhoogde nok krijgt jouw woning een grotere woningoppervlakte. Dat zorgt gelijk voor een waardevermeerdering van het huis. Naast veel meer gemak voor jou, is het dus ook een goed investering voor als je in de toekomst het woonhuis wilt verkopen.

Badkamer op zolder: vergunning nodig?

Ga je voor de nieuwe badkamer een nokverhoging plaatsen? Dan is een bouwvergunning nodig. Bij een dakkapel kan het in sommige situaties vergunningsvrij. De kosten voor een omgevingsvergunning verschillen per gemeente.

Badkamer maken op zolder van jaren 30 woning?

Bij oudere woningen komt er vaak meer bij kijken om een badkamer te verplaatsen naar de zolder. Dat geldt dus ook voor jaren 30 woningen. Houd daarom rekening met een hogere kostprijs voor deze verbouwing. En vraag een specialist altijd om deskundig advies. De aangesloten specialisten van Nokverhoging.nl helpen je graag en komen vrijblijvend bij je langs.

Badkamer op zolder met nokverhoging?

Laagste prijs vinden met gratis offertes

Jij bespaart veel zoekwerk door via Nokverhoging.nl gratis offertes aan te vragen. Met één gemakkelijke aanvraag, krijg jij maximaal vijf prijsoffertes. Van regionale bouwbedrijven die wij op basis van jouw klus aan jou koppelen. De nokverhoging-specialisten nemen binnen een dag telefonisch of per mail contact met je op.

Vrijblijvende afspraak maken

De experts maken meteen een afspraak om bij je langs te komen. Geheel vrijblijvend. Bij je thuis berekenen zij de precieze prijs en geven ze je vakkundig advies. Jij krijgt gelijk een duidelijk beeld van de aannemers. Belangrijk voor een zo goed mogelijke vergelijking.

Vergelijk slim en kies de beste deal

Wanneer je alle offertes hebt, begin je met vergelijken. Kijk goed naar de kwaliteit en de prijs die de aannemer biedt. Door de offertes naast elkaar te leggen, zie je snel welk bedrijf de beste deal heeft. Jij vindt hierdoor de laagste prijs voor de beste kwaliteit nokverhoging en het maken van de badkamer op zolder. Bespaar tot wel 45% en vraag de gratis nokverhoging-offertes online aan. En start met slim vergelijken!