• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Nokverhoging zelf maken, wel of niet?

nokverhoging dakopbouwWij krijgen van veel mensen de vraag of het mogelijk is om zelf een nok te verhogen en hoe zij dit het beste kunnen doen. Uiteraard is het mogelijk om zelf een nokverhoging te maken. Echter is het plaatsen van een nokverhoging niet te doen voor een particulier. Ten eerste dient er namelijk een vergunning aangevraagd te worden. Bij deze vergunning aanvraag dient er een constructieberekening en een bouwtekening te worden ingeleverd. Wanneer dit niet professioneel aangepakt wordt, keurt de gemeente de vergunning niet goed.

Nok verhogen is nauwkeurig werk

Daarnaast is het zo dat de constructieberekening een zeer nauwkeurig werk is. Jij wilt natuurlijk niet dat binnen een jaar de nokverhoging te zwaar blijkt te zijn en dat het huis in elkaar begint te zakken. Al met al is het sterk af te raden om zelf een nokverhoging te plaatsen. Er komen te veel risico's bij kijken. Er zijn genoeg aannemers in Nederland die jou goed kunnen ondersteunen bij het plaatsen van een nokverhoging.

Vind de beste specialist voor de verhoogde nok

Voordelen Nokverhoging.nl

  • Altijd een aannemer in de buurt;
  • Zowel in Nederland als België;
  • Ontvang tot 5 offertes;
  • Altijd eerst vrijblijvend adviesgesprek;
  • Hoe vollediger, hoe specifieker de offerte;
  • Vergelijk de beste prijzen.

Nokverhoging niet zelf bouwen

Omdat het niet verstandig is om zelf de nok te verhogen, kun je het best een aannemer inschakelen. Er zijn steeds meer aannemers in Nederland die zich specialiseren op het gebied van nokverhogingen. Omdat je niet altijd weet of de aannemers die je kent ook kwaliteit leveren, heeft Nokverhoging.nl voor jou een selectie gemaakt van kwalitatieve bouwbedrijven bij jou in de buurt.

Ontvang offertes van regionale aannemers

Door gelijk gratis nokverhoging-offertes aan te vragen, krijg je binnen enkele werkdagen vijf offertes toegestuurd van aannemers in de regio. Hoe vollediger je bent bij het invullen van jouw wensen en gegevens, hoe makkelijker de aannemers een offerte kunnen opstellen. Vervolgens kun je zelf kiezen met welke aannemer jij in zee wilt gaan. Jij vergelijkt de bedrijven en kiest vervolgens de de voordeligste nokverhoging van de juiste specialist.

Klantenbeoordelingen