• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Prefab nokverhoging

Nokverhogingen worden meestal als prefab geplaatst. Dit gaat een stuk sneller dan bij een traditionele constructie. En dat scheelt ook weer op de kosten. Natuurlijk is een traditionele nokverhoging ook gewoon mogelijk. De dakconstructie wordt dan opgebouwd op het dak. Bij prefab wordt het model kant-en-klaar erop gezet. Hout en kunststof zijn verkrijgbaar als prefab. Een stenen nokverhoging wordt ter plekke gemaakt. De prijs voor een prefab nokverhoging hangt af van de materiaalkeuze en de afmetingen.

Voordelen prefab nokverhoging

  • Snel geplaatst;
  • Goedkoper dan traditionele opbouw;
  • Minder kans op montagefouten;
  • Verkrijgbaar in hout en kunststof.

Nadelen prefab nokverhoging

  • Bij afwijkende maten of hellingshoek is prefab niet altijd mogelijk.

Aannemers vergelijken voor laagste prijs

De beste deal voor de nokverhoging vind je snel en gemakkelijk met gratis nokverhoging-offertes. Het scheelt al veel zoekwerk. Want Nokverhoging.nl heeft de beste experts voor je opgezocht. Wanneer jij één offerte-aanvraag invult, krijg jij reactie van maximaal vijf specialisten. Gelijk na de aanvraag zie je welke bedrijven jou gaan bellen of mailen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de aannemers te vergelijken. En te kiezen voor de laagste prijs. Het scheelt dus niet alleen tijd, maar ook op de totale kosten.

Indicatieprijzen prefab nokverhoging

Oppervlakte Casco* Standaard* Exclusief*
20 - 30 m2 v.a. € 1.200 per m2 v.a. € 1.400 per m2 v.a. € 1.600 per m2
30 - 50 m2 v.a. € 1.100 per m2 v.a. € 1.300 per m2 v.a. € 1.500 per m2 Gratis offerte
50 - 75 m2 v.a. € 1.000 per m2 v.a. € 1.200 per m2 v.a. € 1.400 per m2 Gratis offerte
75 - 100 m2 v.a. € 900 per m2 v.a. € 1.100 per m2 v.a. € 1.300 per m2 Gratis offerte
100+ m2 v.a. € 800 per m2 v.a. € 1.000 per m2 v.a. € 1.200 per m2

*Prijsindicaties zijn inclusief btw, plaatsing en arbeidskosten.

Materiaalkeuze voor dakkapel

Houten nokverhogingen hebben een authentieke uitstraling en kun je schilderen. Het materiaal heeft wel regelmatig onderhoud nodig. Dit laatste is bij een kunststof nokverhoging niet het geval. Kunststof is duurzaam en gaat lang mee. Kunststof is ook verkrijgbaar in de houtlook. Zo combineer je het beste van de twee materialen. De uitstraling van hout en de duurzaamheid en goede isolerende werking van kunststof.

Ramen voor nokverhogende dakkapel

De ramen die in de constructie worden gezet zijn voorzien van HR-glas. Het soort raam dat erin komt, bepaal je helemaal zelf. Bijvoorbeeld een vast raam of een draaikiepraam. De bij ons aangesloten specialisten adviseren je graag over alle mogelijkheden.

Soort nokverhoging

Bedenk goed hoeveel ruimte je nodig hebt op de zolder. Met een enkele nokverhoging kun je al een heel nieuwe kamer creëren. De constructie wordt bij een eenzijdig model aan een kant van jouw huis geplaatst. Voor nog veel meer ruimte is een tweezijdige dakconstructie een goede optie. Met een dubbele nok kun je zelfs meerdere kamers op zolder maken. Voor huizen met platte daken is het mogelijk om een nieuwe verdieping erop te plaatsen. We spreken dan van een dakopbouw.

Vergunning nodig voor verhogen nok?

Voor een nokverhoging is in de meeste gevallen een vergunning nodig. De omgevingsvergunning vraag je aan bij jouw gemeente. De experts in ons netwerk helpen je graag met de vergunningaanvraag.

Ontvang beste deal voor prefab nokverhoging

Vraag gratis offertes aan en vergelijk maximaal vijf bouwbedrijven

Voor de prefab nokverhoging is het slim om meerdere bouwbedrijven met elkaar te vergelijken. Hierdoor betaal je niet te veel voor de verhoogde of verlegde nok. En vind je ook simpel de meest geschikte aannemer. Met de gratis offertes via Nokverhoging.nl scheelt het je ook veel zoekwerk. De specialisten zijn namelijk al voor je geselecteerd. Speciaal op basis van jouw specifieke opdracht.

Maak vrijblijvende afspraak met nokverhoging-expert

Jij ontvangt maximaal vijf offertes. Gratis en vrijblijvend. De vakmannen bellen of mailen jou en bieden je scherpe prijsopgaven. En maken meteen een afspraak om bij je langs te komen. Bij je thuis kunnen zij namelijk de precieze kostprijs berekenen voor de nokverhoging. Ook geven de aannemers je deskundig advies. Door deze afspraak krijg je een duidelijk beeld van het bedrijf. Belangrijk voor een zo goed mogelijke vergelijking.

Kies beste deal voor kant-en-klare nokverhoging

Alle offertes vergelijk je tot slot met elkaar. Jij ziet snel welk bouwbedrijf de beste deal biedt. Dat is de meest voordelige nokverhoging. En de geschikte vakman voor het bouwen en plaatsen van de dakconstructie. Met de gratis offertes kun je tot wel 45% besparen. Start met slim vergelijken en vraag de gratis nokverhoging-offertes online aan.