• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Nokverhoging met zonnepanelen

zonnepanelen plaatsen

Wanneer je een nokverhoging wilt plaatsen om meer ruimte te maken, is het ook mogelijk om deze te bedekken met zonnepanelen. De bij ons aangesloten specialisten kunnen dit namelijk ook voor je doen. Hiernaast helpen zij je ook met de omgevingsvergunning en bouwtekening.

Energiekosten besparen

Zonnepanelen kunnen genoeg energie leveren om een gemiddeld huishouden te voorzien. Je kunt met het plaatsen van zonnepanelen dus veel energiekosten besparen en het verhoogt de waarde van jouw huis. Zonnepanelen zijn heel duurzaam en veel mensen maken tegenwoordig gebruik van deze vorm van groene energie. Het plaatsen van zonnepanelen op de verhoogde nok kan dus heel voordelig voor je zijn. Zonnepanelen kunnen zowel op een eenzijdige als een dubbele nokverhoging worden geplaatst en op een puntdak en plat dak.

Tip: wil je alleen zonnepanelen? Kijk dan op Zonnepanelenkopen.nl.

Voordelen nokverhoging met zonnepanelen

nokverhoging zonnepanelen

  • Hogere marktwaarde woning;
  • Lagere energiekosten;
  • Investeren in woning;
  • Voor punt- en plat dak;
  • Onderhoudsvriendelijk.
Vergelijk prijzen van experts in de regio

Wat kost een nokverhoging met zonnepanelen?

Zonnepanelen plaatsen op de nokverhoging is een goede investering in jouw woning met veel voordelen. Het zijn natuurlijk wel extra kosten bovenop de prijs van de te plaatsen verhoogde nok, maar dit is vaak in enkele jaren weer terugverdiend. Weten hoeveel de nokverhoging ongeveer gaat kosten? Bekijk dan de indicatieve prijslijs voor nokverhogingen. Jij kunt met deze lijst de prijzen voor de verhoogde nok ongeveer berekenen. De zonnepanelen zitten hier niet bij inbegrepen. De panelen verschillen namelijk sterk in prijs.

Gratis offertes aanvragen voor beste deal

Wilt je weten wat de nokverhoging met zonnepanelen precies gaat kosten? Dan raden wij je aan om gratis nokverhoging-offertes aan te vragen. U kunt in de offerte-aanvraag al jouw eisen en wensen zetten en hierna versturen. Zet bij de opmerkingen dat je graag zonnepanelen wilt. Wij hebben de aannemers uit de regio al geselecteerd voor je en jouw aanvraag wordt verstuurd naar maximaal vijf van deze experts. jij ontvangt hierna verschillende offertes die je vergelijkt met elkaar.

Vergelijk en bespaar tijd en geld

Na de vergelijking kies je het bedrijf uit dat de goedkoopste prijs biedt of waar jij het juiste gevoel bij hebt. Jij kunt met dit bedrijf natuurlijk ook nog eerst een vrijblijvende afspraak maken. Zo kun je snel en eerlijk de aannemer kiezen voor de dakopbouw met zonnepanelen. Vraag gelijk de gratis offertes voor de verhoogde nok aan en bespaar veel tijd en tot wel 45%!