• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dubbele nokverhoging

dubbele nokverhogingDe dubbele nokverhoging zorgt voor een grote uitbreiding van jouw woning. Aan beide kanten van het huis wordt het dak verbreed en verhoogd. Perfect voor een extra kinderkamer of slaapkamer. De waarde van jouw woonhuis neemt toe met deze zolderverbouwing. De nokverhoging is wel een flinke investering waar je ook een vergunning voor nodig hebt. Lees hieronder meer informatie over de kosten en meer mogelijkheden. En hoe je eenvoudig de beste deal vindt met gratis offertes.

Tip: op zoek naar een kleinere dakconstructie? Dan is een eenzijdige nokverhoging een optie.

Kosten dubbele nokverhoging

De materiaalkeuze en de afmetingen bepalen grotendeels de prijs voor de dubbele nokverhoging. Ook extra opties beïnvloeden het uiteindelijke bedrag. De nokverhoging-specialisten verschillen daarnaast ook in hun prijzen. Hieronder zie je wat je ongeveer betaalt per vierkante meter voor de tweezijdige dakconstructie. Exacte kostprijzen vraag je eenvoudig op via offertes. Via Nokverhoging.nl vraag je met één aanvraag maximaal vijf offertes aan. Van verschillende bouwbedrijven uit de regio. Speciaal voor jouw opdracht selecteren wij de beste vakmannen.

Prijsindicaties per m2 voor dubbele verhoogde nok

Oppervlakte Casco* Standaard* Exclusief*
20 - 30 m2 v.a. € 1.200 per m2 v.a. € 1.400 per m2 v.a. € 1.600 per m2
30 - 50 m2 v.a. € 1.100 per m2 v.a. € 1.300 per m2 v.a. € 1.500 per m2 Gratis offerte
50 - 75 m2 v.a. € 1.000 per m2 v.a. € 1.200 per m2 v.a. € 1.400 per m2 Gratis offerte
75 - 100 m2 v.a. € 900 per m2 v.a. € 1.100 per m2 v.a. € 1.300 per m2 Gratis offerte
100+ m2 v.a. € 800 per m2 v.a. € 1.000 per m2 v.a. € 1.200 per m2

*Prijsindicaties zijn inclusief btw en arbeidskosten.

Casco: buitenkant wordt afgewerkt. De binnenzijde niet. De binnenkant van de nok kun je bij casco zelf afwerken.

Standaard: nokverhoging-specialist doet naast de volledige afwerking van de buitenkant, ook een groot gedeelte van de binnenzijde.

Exclusief: de buitenkant en binnenkant worden helemaal afgetimmerd en gereedgemaakt. Onder andere verlichting en waterleidingen worden aangebracht en aangesloten. Je kunt de ruimte hierna meteen in gebruik nemen.

Aannemers vergelijken: snel en simpel

Met de gratis nokverhoging-offertes bespaar jij tijd en geld. Met één aanvraag ontvang jij maximaal vijf offertes. Van betrouwbare aannemers uit ons netwerk. Je hoeft dus niet zelf op zoek te gaan naar bedrijven. Deze experts sturen jou een scherpe prijsopgave. Door deze kostenplaatjes te vergelijken, vind jij snel de voordeligste nokverhoging inclusief plaatsen. Na het aanvragen zie jij ook meteen welke bouwbedrijven jou gaan bellen of mailen. Dit doen zij binnen een dag.

Bouwvergunning aanvragen voor nokverhoging

Voor een dubbele nokverhoging vraag je een vergunning aan bij de gemeente. De bij ons aangesloten vakmannen kunnen je helpen met de aanvraag en bijbehorende bouwtekening voor de dakopbouw. De kosten die aan de omgevingsvergunning zijn verbonden, verschillen per gemeente.

Tweezijdige verhoogde nok van kunststof of hout?

Een houten nokverhoging past goed bij een authentieke woning. Bijvoorbeeld uit de jaren 30. Kunststof nokverhogingen zijn wat strakker en zijn geschikt voor moderne huizen. Kunststof is ook in de houtlook verkrijgbaar. Dat is de uitstraling van hout en alle voordelen van het duurzame kunststof. Voor één geheel met jouw woning, kun je ook kiezen voor een gemetselde nokverhoging. De ramen die in de constructie worden gezet, kies je ook helemaal zelf. Zoals een vast raam of een handig draaikiepraam.

Veel ruimte voor extra slaapkamer of hobbyruimte

Met de dubbele nokverhoging wordt jouw zolderkamer vele malen groter. Ideaal voor een extra kamer of hobbyruimte. Het is zelfs mogelijk om de badkamer naar zolder te verplaatsen. Lees meer over de mogelijkheden voor het verbouwen van de zolder.

Vergelijk prijzen voor dubbele nokverhoging

Laagste prijs vinden met gratis nokverhoging-offertes

De dubbele soort dakopbouw is helemaal op maat te maken. Wil jij weten wat de exacte kosten zijn? Vraag dan vandaag nog de gratis offertes aan via Nokverhoging.nl. Na de offerte-aanvraag krijg jij een prijsopgave van maximaal vijf bedrijven uit de regio. Jij vergelijkt de prijsoffertes en maakt een vrijblijvende afspraak met de aannemers. Bij je thuis kunnen zij de specifieke kosten berekenen voor de tweezijdige nokverhoging. En krijg jij gelijk een duidelijk beeld van het bouwbedrijf.

Snel en eenvoudig de beste deal vinden

Offertes vergelijken via Nokverhoging bespaart je veel tijd en geld. Je krijgt namelijk met één aanvraag meerdere prijsopgaven. Van betrouwbare experts bij jou in de buurt. En door te vergelijken vind jij simpel de beste deal voor de nokverhoging en plaatsing. De totale besparing kan oplopen tot wel 45%. Vraag nu nog de gratis nokverhoging-offertes online aan. En start met slim vergelijken!