• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Materialen nokverhoging

nokverhoging materialenVoor een nokverhoging zijn diverse materialen verkrijgbaar. We noemen hieronder de hoofdmaterialen voor de dakconstructie. Dat zijn hout, kunststof en steen. Elk materiaal heeft eigen voordelen en nadelen. De materiaalkeuze hangt ook af van de uitstraling van jouw woning. Hout past bijvoorbeeld beter bij een jaren 30 woning. En kunststof bij een nieuwbouwwoning. Voor de afwerking zijn er ook verschillende mogelijkheden. Zoals draaikiepramen en kunststof kozijnen.

Prijzen verschillen per materiaal

De kostprijzen voor de nokverhoging zijn afhankelijk van het soort materiaal. Hout is in aanschafprijs het goedkoopste materiaal. De prijs voor kunststof ligt net iets hoger. Steen ligt qua prijs het hoogste. Voor een gemetselde nokverhoging zijn namelijk de meeste manuren nodig om de constructie te bouwen. Naast de materiaalkeuze, zijn de afmetingen en extra opties ook van invloed op de kostprijs. En de aannemers verschillen ook in prijs. Daarom is het heel verstandig om van meerdere bouwbedrijven te vergelijken.

Houten nokverhoging

Materialen nokverhoging - houtHout is een natuurlijk materiaal met een authentieke uitstraling. Het is wel nodig om de houten nokverhoging om de zoveel jaar te schilderen. Meer info over houten nokverhoging

Kunststof nokverhoging

Materialen nokverhoging - kunststof

Een nokverhoging van kunststof gaat heel lang mee. Kunststof is namelijk een duurzaam materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft. Meer info over kunststof nokverhoging

Gemetselde nokverhoging

Materialen nokverhoging - steenVoor stenen nokverhogingen is het mogelijk om voor dezelfde soort baksteen te kiezen als jouw woning. Zo wordt de constructie één geheel met het huis. Meer info over gemetselde nokverhoging

Soorten nokverhoging

Een nokverhoging is te bouwen als eenzijdige nokverhoging en dubbele nokverhoging. Deze constructies zijn ideaal voor een woning met een hellend dak. Voor huizen met een plat dak kun je een heel nieuwe verdieping creëren met een dakopbouw.

Omgevingsvergunning nodig voor verhoogde nok?

Een nokverhoging is een grote verbouwing en daar is een bouwvergunning voor nodig. De vergunning vraag je aan bij jouw gemeente.

Hoge kwaliteit materialen

De aannemers die zijn aangesloten bij Nokverhoging.nl werken met hoge kwaliteit materialen voor de verhoogde nok. Deze bouwbedrijven voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen en hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Vergelijk nokverhoging-specialisten met gratis offertes

Kies het beste materiaal voor de nokverhogingHeb je het materiaal voor de nokverhoging gekozen? Vind dan gemakkelijk ook de laagste prijs. Dat doe je door offertes aan te vragen van meerdere aannemers. Via Nokverhoging.nl doe je dat met één offerte-aanvraag snel en eenvoudig. Na de aanvraag ontvang jij maximaal vijf prijsopgaven. Van verschillende bedrijven uit de regio die wij speciaal voor jouw opdracht selecteren. Jij hoeft de bouwbedrijven alleen nog maar te vergelijken. En de beste deal te kiezen.

Laagste prijs voor nokverhoging vinden?